Shiatsu therapie

Shiatsu betekent: vingerdruk  (Shi = vinger, atsu = druk). Het uitgangspunt van Shiatsu is het in balans brengen van de verschillende energieën in het lichaam.

Lees meer >>>

Massages

Een van de soorten therapeutische massages is o.a. de Breuss Massage. Deze zachte en zeer ontspannende massage, welke inwerkt op energetische psychische en fysieke blokkades, is bijzonder geschikt voor rug- en wervelkolomklachten.

Lees meer >>>

Triggerpoint therapie

Een triggerpoint is een kleine samentrekking in spierweefsel, die ook wel spierknoop wordt genoemd. Tijdens een triggerpointbehandeling wordt op de tast zorgvuldig gezocht naar strengetjes, verhardingen en knoopjes.

Lees meer >>>

Guasha

Guasha betekent; de ziekte uit het lichaam schrapen. “Gua” betekent schrapen en “sha” betekent gestagneerde energie ( afvalstoffen) die zich uit in klachten of ziekten. Het schrapen gebeurt met een speciale jadesteen.

Lees meer >>>

Schröpfen

Bij deze behandeling wordt de huid eerst ingewreven met olie en vervolgens een glaasje met bal op de huid geplaatst en daar vacuüm gezogen. Daarna wordt dit glaasje heen en weer gesleept.

Lees meer >>>

Baunscheidtieren

Met het Baunscheidtapparaat waarin naalden zitten, wordt de huid gepuncteerd – waardoor het capillaire lymfegebied wordt geopend – en daardoor ontvankelijk gemaakt voor de Baunscheidtolie.

Lees meer >>>

Acti-taping

De tape is zeer elastisch en door het golf-achtige lijmpatroon, lift Acti-Tape de huid, waardoor drukvermindering en pijndemping ontstaat. Na het aanbrengen van de tape is vermindering van pijn vaak direct merkbaar.

Lees meer >>>

Voetreflexzone therapie

Weldadige therapie voor lichaam en geest, waarbij d.m.v. duim-, vinger-, of handpalmdruk de reflexpunten op de voeten worden behandeld, met als doel eventuele disbalans in het lichaam te corrigeren.

Lees meer >>>

Dorn Methode

Het op zachte manier opheffen van eventueel beenlengteverschil, bekkenscheefstand en/of verschoven wervels volgens de methode van Dorn.

Lees meer >>>

NES miHealth

Bij balansverstoringen in het lichaam biedt de NES miHealth uitkomst om deze snel te herstellen.

Lees meer >>>

Access Bars

Acces Bars is een energetische therapie, waarbij de energiebanen in het hoofd centraal staan en je leven compleet kan veranderen.

Lees meer >>>