ACCESS BARS

Access Bars is een energetische therapie, waarbij de energiebanen in het hoofd centraal staan en je leven compleet kan veranderen.
De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Het is een methode die helpt te ontspannen, zowel mentaal als fysiek, wat resulteert in meer rust, ruimte en energie. Tijdens en direct na de behandeling kun je een ontspannen gevoel ervaren, maar ook dagen erna. Vaak kun je ook beter slapen na 1 of meerdere behandelingen. De behandeling is geschikt voor jong en oud, duurt ca, 50 – 90 minuten voor volwassenen en 15 – 30 min. voor kinderen.
Access Bars kan altijd worden toegepast, gewoon om je fijn te voelen, maar vooral ook bij: lichamelijke klachten, schrik, trauma, hoofdpijn/migraine, vermoeidheid, stress, burn out, niet blij zijn met jezelf en willen veranderen, depressie, slapeloosheid, ADD/ADHD, moeite met keuzes maken, relaties die niet lekker lopen, enz.
Ook kinderen kunnen veel baat hebben bij de behandeling.

Tijdens een Bars sessie lig je comfortabel en gekleed op de massagetafel. Het is beter geen horloge te dragen, aangezien een Bars sessie hier invloed op kan hebben.
De sessie wordt zoveel mogelijk in stilte verricht, om de Bars zo goed mogelijk te laten stromen.
Vervolgens wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op de 32 verschillende punten.
Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, geld, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie enz.
Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Raken de banen te beladen, dan zal dit een vastzittende energetische lading geven, waardoor tevens starheid en beperking kan ontstaan. Een gedachte die afwijkt van hetgeen al in de banen vast zit, past er niet meer bij. Deze starheid kan je hinderen in het dagelijks leven: bv. het niet open staan voor nieuwe ideeën/inzichten, niet durven veranderen en/of iets onmogelijk beschouwen als niet passend bij je huidige leven.

Door het zachtjes aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun vastzittende energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en jij bewust of onbewust, wilt loslaten, zal verdwijnen. Hierdoor creëer je weer ruimte om te ‘ontvangen’ en worden beperkende gedachten ‘uitgewist’. Er kunnen weer nieuwe ideeën, filosofieën en plannen ontstaan. Ruimte voor nieuwe inzichten, ruimte om nieuwe stappen te zetten. Het is als een frisse wind die door je hoofd waait…

Als je hoofd na één of meerdere sessies met de Access Bars vrij is van onnodige ballast, heb je een open-mind en klaar om te ontvangen en voor nieuwe uitdagingen…

Wat de Wetenschap ervan vindt:
Neuroloog en neuro Wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin en zijn onderzoek naar de werking van Access Bars.